• 2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity
    • 2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity
  • 2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity

    Product Details:

    Place of Origin: CN
    Brand Name: HAIRF
    Certification: CE 3C RoHS ISO
    Model Number: R161A, R261A,R401A

    Payment & Shipping Terms:

    Minimum Order Quantity: 1
    Price: $2699-8519/set
    Packaging Details: wooden case
    Delivery Time: 35-45days
    Payment Terms: T/T
    Supply Ability: 500set/month
    Get Best Price Contact Now

    Detail Information

    Waranty: One Year Color: Black
    Flow: 2800m³ Selling Point: Save Space&large Cooling Capacity
    Cooling Capacity: 15.5kw Cooling Type: Air Cooled Type
    Air Flow: Level Package: Wooden Pack
    Size: 600*1100*2000mm/300*1100*2000mm
    High Light:

    15.5kw Close Control Air Conditioning Unit

    ,

    2800m3 Close Control Air Conditioning Unit

    ,

    2800m3 in row air conditioning unit

    Product Description

    air cooled CRAC inrow precision air conditioner in data center with EC fan inverted compressor

     

    HAIRF Inrow type data center precision air conditioner

     

    25.5kw air cooling equipment for networking server room precision air conditioner inrow type 380v/50hz air cooled

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 0

    Specification for inrow air conditioner inrow type:

     

    Modelandoor unit) R161A R261A R361A
    Main Power Supply 380V 3Ph-50Hz
    40DB / 20%RH  
    Total cooling Capacity (kW) 15.5 25.5 41.6
    Sensible cooling capacity(kW) 15.5 25.5 41 .6
    37DB / 24%RH      
    Total cooling Capacity (kW) 14.7 24.1 39.9
    Sensible cooling capacity(kW) 14.7 24.1 39.9
    35DB / 26%RH      
    Total cooling Capacity (kW) 14.1 22.9 37.9
    Sensible cooling capacity(kW) 14.1 22.9 37.9
    32DB / 29%RH      
    Total cooling Capacity (kW) 13.2 21.6 36.8
    Sensible cooling capacity(kW) 13.2 21.6 36.1
    30DB / 34%RH      
    Total cooling Capacity (kW) 12.5 20.5 35.3
    Sensible cooling capacity(kW) 12.5 20.5 33.6
    Displacement(m/ h) 2800 5200 8600
    Fan quantity 6 6 3
    Electric heater      
    Heating capacity kW 3 3 6
    Humidifier      
    humidify capacity-kg/h 3 3 3
    Pipe dimensions      
    Liquid pipes mm 12.7 12.7 15.9
    sas pipes -mm 19.05 19.05 22.2
    Hunidifier inlet pipes(mother srew) G3/4" G3/4" G3/4"
    Condensing pump dain pipes imer diameter 25 25 25
    Width*Depth*Height (mm) 300 × 1080×2000 300 × 1080×2000 600 × 1080×2000
    Weight(kg) 115 155 340
    Max.working current of condensing unit(A)      
    Single cooling 12.2 19.1 31.8
    Single cooling+ Humidifer 15.7 21.8 35.9
    | Single coling+ Humidifier theaing 16.9 23.5 41.3
    Recommended air switch and cables sizes      
    Single cooling Air switch (A) 32 32 50
    Cables ( mm2) 6 6 10
    Single cooling+Humidifier Air switch (A) 32 32 50
    Cables ( mm2) 6 6 10
    Single cooling+Humidifer+heating Air switch (A) 32 32 63
    Cables ( mm2) 6 6 10

     

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 1

    Water cooled inrow air conditioner:

     

    Modelandoor unit) R161W R261W R361W
    Main Power Supply 380V 3Ph-50Hz
    40DB / 20%RH  
    Total cooling Capacity (kW) 16.7 27.5 42.3
    Sensible cooling capacity(kW) 16.7 27.5 42.3
    37DB / 24%RH      
    Total cooling Capacity (kW) 15.6 25.9 41.2
    Sensible cooling capacity(kW) 15.6 25.9 41.2
    35DB / 26%RH      
    Total cooling Capacity (kW) 15.3 23.8 38.8
    Sensible cooling capacity(kW) 15.3 23.8 38.8
    32DB / 29%RH      
    Total cooling Capacity (kW) 14.3 22.6 37.4
    Sensible cooling capacity(kW) 14.3 22.6 36.8
    30DB / 34%RH      
    Total cooling Capacity (kW) 13.5 21.9 36.7
    Sensible cooling capacity(kW) 13.5 21.9 34.7
    Displacement(m/ h) 3000 5500 8200
    Fan quantity 6 6 3
    Electric heater      
    Heating capacity kW 3 3 6
    Humidifier      
    humidify capacity-kg/h 3 3 3
    Pipe dimensions      
    Liquid pipes mm 12.7 12.7 12.7
    sas pipes -mm 19.05 19.05 19.05
    Hunidifier inlet pipes(mother srew) G3/4" G3/4" G3/4"
    Condensing pump dain pipes imer diameter 25 25 25
    Width*Depth*Height (mm) 300 x 1080x 2000 300 x 1080x 2000 300 x 1080x 2000
    Weight(kg) 120 150 150
    Max.working current of condensing unit(A)      
    Single cooling 11.8 19 31.1
    Single cooling+ Humidifer 15.5 21.5 34.6
    | Single coling+ Humidifier theaing 16.7 23.4 40.5
    Recommended air switch and cables sizes      
    Single cooling 32 32 50
    Single cooling+Humidifier 6 6 10
      32 32 50
    Single cooling+
    Humidifier+heating
    6 6 10
      32 32 63
    Single cooling+
    Humidifier+heating
    6 6 10

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 2

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 32800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 42800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 52800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 62800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 7

    Packaging:

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 8

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 9

    Certification:

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 10

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 11

     

    Basic Information about Hairf precision air conditioning
    1. What is Hairf basic information?
    Ans: HEFEI HAIRF INTERNATIONAL TRADING CO., LTD Established in 2005, a China Base Air Conditioners manufacturer. Our mother company is Beijing HAIRF.
    Products from our factory:
    A. Air Conditioners Power Type
    B. Split Air Conditioners outdoor condensing units
    C. Split Air Conditioners indoor Units
    D. Floor Standing indoor Units
    E. Fan Coil Type Indoor Units
    F. Industrial or Special Precision Cooling
    1. Server Room Precision Cooling
    2. Industrial Cabinet Cooling
    3. Cultivation Climate Control System
    4. Rack Cooler: 2.3~3.0KW
    5. Server Room Air Conditioners Smart Management System


    2. Where is HEFEI HAIRF INTERNATIONAL TRADING CO., LTD?
    Ans: We are located in HEFEI City in China mainland.

    3. How can we reach HEFEI HAIRF INTERNATIONAL TRADING CO., LTD.
    Ans: You can send us your inquiry by email: dianahong@ hairf.com.cn
    Or Call us Tel: +86-551-6353507 at our business hours.

    Send us your inquiry in detail, we will be able to service you soon.

    4. What is the strength from Hefei Hairf Ltd.?
    Ans: As a China air conditioners manufacturer and sell & service our air conditioner products locally in China. We have the abilities and experiences which might be helpful for you.

    A. Our engineers’ experiences in HVAC are over 30 Years.
    B. For one stop shopping, you can buy both indoor & outdoor units, or SKD Parts from us.
    C. We do R&D for air conditioners and precision cooling on our own.
    D. We have the ability to design your products based on your requirement.


    Split Air Conditioners or SKD Parts from about Hefei Hairf Ltd.
    5. If you are looking for the possibility for manufacturing your own spilt air conditioners in your market, what is Hefei Hairf Ltd. able to do for you?
    Ans: We will be happy to serve you for the SKD parts for both outdoor and indoor units.

    Outdoor units
    Indoor units
    Floor Standing Type units


    6. If you are looking for whole outdoor units including housing, condenser, fan and control SKD parts, will Hefei Hairf Ltd provide for you?
    Ans: We will be able to provide you metal housing and whole parts coming with the housing. The range of SKD parts of outdoor unit will be in different power

    There are several options for fixed speed or inverter types. Send us for your detail inquiry by email.


    7. What kind of compressor does Hefei Hairf Ltd. provide?
    Ans: We provide mostly Japan and Jermany brand compressors including Panasonic, Copeland

    8. If we need Inverter solutions does Hefei Hairf Ltd. provide this service?
    Ans: Yes, we do provide Inverter solution for SKD parts too. We will provide whole set including outdoor and indoor units for you

    Precision Cooling or Industrial cooling from Hefei Hairf Ltd.
    9. We are looking for precision cooling solutions, what is Hefei Hairf LTD. able to do for us?
    Ans: Hefei Hairf LTD. is able to provide you our integrated solution for our precision cooling for both outdoor and indoor units.

    Our precision cooling technology covers outdoor DC inverter compressor and fans, also indoor DC or EC fans for specific precision control.

    Currently, we do have our own precision technology for server room precision cooling air conditioner in large range power. This technology will apply for whole set of cooling demand of industrial purposes.


    10. What kind of technology does Hefei Hairf Ltd. use for precision cooling?
    Ans: Hefei Hairf Ltd. We have over 30 years of HVAC experiences and programming experiences in data center controllers and applications.

    Generally we do control DC compressor, digital expansion valve, DC/EC fans, according to heating load, temperature and refrigerant system pressure sensors from both indoor and outdoor units. Through touch screen Human Interface, we will provide more user friendly solution for you.


    11. What brand of compressor does Hefei Hairf LTD. use for precision cooling?
    Ans: Mostly we do use DC Scroll Compressor and inverter control units. We use the same Compressor and controller as the well known company does.

    12. What kind of controller does Hefei Hairf LTD. use for precision cooling?
    Ans: We do use KALE,COPELAND Industrial controller, which help us control DC compressor, digital expansion valve, DC/EC fans, according to heating load, temperature and refrigerant system pressure sensors from both indoor and outdoor units. Through touch screen Human Interface, we will provide more user friendly solution for you.

    13. If we are looking for company to ODM or OEM your special cooling, could we contact you for further information?
    Ans: Yes, you are very welcome to provide your demand or inquiry, we will be able to help you based on all our experiences.

     

    Trade Show:

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 12

     

    R&D

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 13

     

    HAIRF FACTORY PICTURE:

    2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity 14

    Want to Know more details about this product
    I am interested in 2800m3 15.5kw Close Control Air Conditioning Unit Large Cooling Capacity could you send me more details such as type, size, quantity, material, etc.
    Thanks!
    Waiting for your reply.